ÚJDONSÁG: KÖNYV

GPS technika
csúcsra járatva

Megjelent!
Kattints a képre a megrendeléshez!

Blog

Forradalmi újdonságokat hozott a GPS technika

Forradalmi újdonságokat hozott a GPS technika

Az elmúlt években egy olyan technológia fejlődik folyamatosan, amelyről nem túlzás azt mondani, hogy akárcsak az internet vagy mobiltelefon, világmegváltó dolgokat fog eredményezni. Sőt! Részben már eredményezett is.


A műholdas helymeghatározást a legtöbben a navigációs alkalmazások révén ismerték meg. Elterjedtebb nevükön GPS-ek, amely mára már nem mondható megfelelő elnevezésnek. A műholdas helymeghatározást először az internethez hasonlóan a hadseregnél alkalmazták.

 

Napjainkban mi is számos területen alkalmazzuk a GPS-t. Sokan talán nem is gondolják, hogy milyen nagyszerű lehetőségeket nyújt a műholdas helymeghatározás használata. Számos alkalmazási terület létezik és csak az emberi fantázia szab határt, hogy milyen új dolgokra leszünk képesek néhány év múlva.

 

 

A jövő héten megjelenő GPS technika csúcsra járatva könyvemben címének megfelelően csúcsra járatom a GPS technikát és megmutatom, hogy manapság mi mindent tudsz belőle te saját magad is kihozni.

 

Most ráadásul féláron, mindössze 1995 Ft-ért, ingyenes kiszállítással szerezheted meg. Egy különleges garanciát is vállalok, mert tudom, hogy biztosan hasznodra fog válni a könyv és a bekerülési ár többszörösét fogja visszahozni az a tudás, amit elolvasol. Ha nem így lenne, akkor 30 napon belül küldd vissza és szó nélkül visszafizetem az árát. 


Megrendeléshez klikk a képre!

Kosár

Facebook

Minősítés

Pick Pack Pont leírás

Céginfomációk