ÚJDONSÁG: KÖNYV

GPS technika
csúcsra járatva

Megjelent!
Kattints a képre a megrendeléshez!

Blog

Autós ajándékötletek Karácsonyra

Autós ajándékötletek Karácsonyra

Szűk két hét van még hátra Szentestéig, így időben vagyunk a karácsonyi ajándék megvásárlását illetően. Az elkövekező sorokban igyekszek segítségek nyújtani, hogy milyen modern és innovatív kütyükkel tudjuk meglepni a szeretteinket. Olyan ajándékokat veszek sorra, melyeknek valóban nagy használat lehet venni a mindennapi autózás során. 

 

Mielőtt belemerülünk a részletekbe hadd hívjam fel a figyelmedet, hogy az alábbi termékek mindegyikére ingyenes szállítást vállalunk december 22-ig leadott rendelések esetén. A kedvezmény beváltásához használd a megrendelő űrlapnál a következő kuponkódot: ship
(személyes vásárlás esetén a kedvezmény nem érvényes!) 

 

Elsőként itt a QStarz szuper érzékeny és pontos GPS vevője, a BT-Q818XT. Aki használt már navigációt és egyszer csak benyögte a "a GPS vétel megszakadt" üzenetet, ő tudja, hogy milyen bosszantó egy ilyen. Ezzel az eszközzel ilyen nem fordulhat elő. Nagy érzékenységének köszönhetően olyan helyen is képest jelet találni, ahol a többi GPS csak szenved. Hosszú, 10 órás működési idővel rendelkezik, a Bluetooth-os kapcsolat mellett pedig akár USB-vel is összeköthetjük a laptopunkkal.

QStarz BT-Q818XT gps vevő
további in
formáció és megrendelés

 

Azoknak, akiknek fontos a biztonság a közlekedés során és szeretik az izgalmas extrákat, nekik kiváló ajándék lehet a GPS alapú Head Up Display, azaz sebességkivetítő. A HUD használatával a pontos (traffipax által is mért) sebességünket jeleníthetjük meg a szélvédőre vetítve. Ennek köszönhetően tekintetünk mindvégig az úton maradhat és nem szükséges a sebességmérő órára nézni.

Tudtad, hogy a km óra egyszeri leolvasása kb. 1 másodpercet vesz igénybe, mialatt egy 100 km/órával haladó autó közel 30 métert tesz meg? Azaz ekkora távolságot lényegében teljesen vakon vezetünk. A Head Up Displayt használva ez elkerülhető. Két változat áll rendelkezésre, a Valeo beépített akkumulátorral és állítható tartóval rendelkezik, míg a hagyományos HUD kedvezőbb árfekvésű és Bluetooth-os GPS vevőként is használható. 

GPS HUD
további részletek és megrendelés 

Valeo GPS HUD
további részletekhez kattints ide

 

A következő kütyü nagy nyugalmat tud biztosítani. Ki ne aggódna azon, hogy mikor viszik el az autót? Ebben a GPS/GSM Smart online nyomkövető lesz a segítségünkre. Használatával mindig tudhatjuk, hogy hol van a járművünk vagy az adott értéktárgyunk. A gyufásdoboz méretű készüléket csak el kell rejteni az autóban és szükség esetén sms-ben vagy interneten is le tudjuk kérdezni a pontos pozíciót. Mozgásérzékelő kapcsolójával beállíthatjuk, hogy az első megmozdulás pillanatában SMS riasztást kapjunk telefonunkra. Az online működéshez mobilinternetes SIM kártya szükséges, SMS alapú követésnél elegendő egy normál hang alapú SIM, mindez szolgáltatótól függetlenül.

GPS/GSM Smart Online nyomkövető
további információ és megrendelés

 

A piacon lévő legújabb termék pedig olyan célt szolgál, amelynek minden autós örülni fog. A QStarz ECO Star használatával megtanulhatjuk az üzemanyaghatékony autózást, mellyel bizonyos távolság megtétele után a beruházás többszöröse is megtérülhet. A színes kijelzővel rendelkező készüléket csak be kell dugni a szivargyújtóba és már működik is. Durva elindulásnál és gyorsításnál jelez, sőt ugyanezt teszi hirtelen fékezésnél is. Ezzel figyelmeztet minket arra, hogy finomabban kell vezetni, ami fogyasztáscsökkentéssel jár együtt. Bizonyos sebesség átlépésekor is riaszt, hogy az előre beállított sebességhatárt túlléptük, ami szintén plusz fogyasztást jelent. Autópályás tempónál pl. 10 km/h sebességtöblet 25-30%-os többletfogyasztást is eredményezhet.

További információk és megrendelés

 

Biztos vagyok benne, hogy sikerült némi segítséget nyújtani a karácsonyi ajándékok megvásárlását illetően. Amennyiben további kérdés merül fel a termékekkel vagy a megrendeléssel kapcsolatban, keress bátran a képernyő tetején található elérhetőségeinken!
Békés Boldog Karácsony és Boldog Új Évet Kívánok!

Kosár

Facebook

Minősítés

Pick Pack Pont leírás

Céginfomációk