ÚJDONSÁG: KÖNYV

GPS technika
csúcsra járatva

Megjelent!
Kattints a képre a megrendeléshez!

Blog

Jönnek az új Garmin sportkamerák

Jönnek az új Garmin sportkamerák

Annak ellenére, hogy az 1,5 éve piacra dobott Garmin VIRB sportkamera széria nem lett túl sikeres a piacon, a gyártó bemutatta legújabb VIRB X és VIRB XE névre keresztelt modelljeit. A nyáron érkező kamerákat több területen is továbbfejlesztették. A felbontás maradt 1080p HD, ugyanakkor az elődhöz képest már 60 fps-t is tud ebben az üzemmódban, míg 720p-ben 120 fps a maximum.

A GPS ezúttal mindkét modellben megtalálható lesz, akárcsak a Bluetooth, WiFi és ANT+ csatlakozás. Az új VIRB szériával minden eddiginél látványosabb videókat lehet majd készíteni, már ami a felvételeken megjeleníthető adatokat illeti. A sebességen, magasságon, szívritmuson és egyéb adatokon kívül repülőgépeknél pl. a bólintási és dőlési szög, autóknál pedig akár a fordulatszámot és egyéb járműves adatokat is rá lehet illeszteni majd a videókra. Természetesen ahhoz, hogy ezekhez az adatokhoz hozzáférjünk további kiegészítőket kell majd megvásárolni a kamerához, a fent leírt csatlakozásoknak köszönhetően viszont könnyedén fog működni az adatszinkron.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján különbség lényegében csak a képfrissítési frekvenciában van a két modell között. Kérdés, hogy megéri-e a 100 dollár különbözetet ez ez extra. A Garmin VIRB X 300 dollár, míg az XE 400 dollárba kerül majd a tengerentúlon. A magas árfolyom plusz az ÁFA miatt hazánkban várhatóan 150 ezer forint körül fog mozogni a csúcsmodell ára. Amint megérkeznek az első darabok az országba, rámozdul a GPSAréna és a korábbi VIRB kamerákhoz hasonlóan videós bemutatóval jelentkezünk.


 

Kosár

Facebook

Minősítés

Pick Pack Pont leírás

Céginfomációk