ÚJDONSÁG: KÖNYV

GPS technika
csúcsra járatva

Megjelent!
Kattints a képre a megrendeléshez!

Blog

QStarz LT-Q6000 firmware frissítés

QStarz LT-Q6000 firmware frissítés

A QStarz színes kijelzős köridőmérője, az LT-Q6000 ideális partnere a versenyzőknek, mindemellett hihetetlenül pontos. Az eszköz használatával lehetőséged nyílik arra, hogy valós időben lásd a köridők vagy gyorsulási idők alakulását, előbbinél szektor időmérésre is lehetőséged van.

 

A futam után az eszközön illetve a mellékelt QRacing program segítéségével kellő részletességgel  elemezheted ki a teljesítményed, gyorsan és egyértelműen kideríthető, hogy a pálya mely szakaszán tudsz még gyorsulni.

 

Az eszköz mindeddig két lehetőséget kínált a valós időben való köridő összehasonlításra. Az aktuális körünket viszonyíthattuk a legjobbhoz vagy a legutóbbihoz.

 

Az új firmware frissítésnek köszönhetően mostantól lehetőséged van prediktív összehasonlításra, azaz a kör során folyamatosan láthatod, hogy az adott szakaszban futott legjobb köridődhöz képest hogy állsz. Azaz folyamatosan előre jelzi neked az LT-Q6000, hogy a korábbi körödhöz képest milyen köridő várható. Nem kell többé megvárnod a szektor időmérési pontot, kanyarról kanyarra, féktávról féktávra információd lesz a várható köridődről.

 

Ráadásul a színes kijelzőnek köszönhetően elég mindössze azt nézned, hogy piros vagy zöld a képernyő, ahelyett, hogy a számok leolvasásával kellene bajlódnod. Így jobban figyelhetsz a pályára , a prediktív időmérésnek köszönhetően pedig már-már játék szimulátoros élményben lehet részed.

 

Az új funkció óriási segítség Neked, hiszen valós időben láthatod hol mit rontottál el az adott pályaszakaszon, a tanulást nagyban meggyorsítja az, ha a QStarz LT-Q6000 köridőmérőjét használod.

 

Firmware letöltés: http://www.gpsarena.hu/downloads/QST6000_V1_02_16.zip

Kosár

Facebook

Minősítés

Pick Pack Pont leírás

Céginfomációk